top of page

   Verzend en retourenbeleid

Hoeveel verzendkosten betaal ik?

De verzendkosten bedragen 4,95 euro voor bestellingen tot 50,- euro. Bij bestellingen boven de 50,- euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt voor zowel leveringen in Nederland als België.

 

Hoe snel wordt er geleverd?

Bij ieder product staat de verwachte levertijd weergegeven. Mocht u toch nog vragen hebben over de levertijd dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via sales@galeara.com. De vermelde verwachte levertijd gaat in na ontvangst van de betaling.

 

Kan ik mijn pakket op een ander adres dan het factuuradres laten leveren?

 Ja. In het bestelproces kunt u een ander afleveradres kiezen

 

Wat gebeurt er wanneer ik meerdere producten bestel met verschillende levertijden?

Wij wachten tot de bestelling compleet is, zodat wij deze in één keer aan u kunnen verzenden. Wilt u een product liever eerder ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice via sales@galeara.com.

 

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Op het moment van verzending ontvangt u automatisch een e-mail met de tracking informatie. Op deze manier kunt u precies zien wat de status van uw bestelling is en waar het pakket zich bevindt.

 

Wie levert mijn bestelling?

Alle leveringen vinden plaats met PostNL of DPD. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Tip: U kunt uw bestelling ook op uw werk laten afleveren, dan weet u zeker dat u het snel ontvangt.
Voor speciale en zware zendingen kunnen we eventueel beroep doen op de diensten van een andere transporteur.

 

Wat als ik niet thuis ben? 

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw bestelling in ontvangst te nemen, wanneer de bezorgdienst deze aanbiedt, zal de bezorger een notificatie achterlaten. Dit gebeurd doorgaans door middel van een briefje of kaartje in de brievenbus. Ook is het mogelijk dat de bezorger uw pakket levert bij de buren. Tevens kunt u de voortgang van uw levering volgen middels de toegestuurde track en trace gegevens. Hierin wordt tevens weergegeven wat er met uw pakket gebeurd wanneer u het niet in ontvangst heeft kunnen nemen. 

 

Kan ik een bezorgafspraak maken?

Het is helaas niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken. We zijn afhankelijk van de chauffeursroute van de bezorgdiensten.

                 Retourenbeleid

Ik wil iets retourneren, wat moet ik doen?

Om uw retourzending in goede orde te kunnen verwerken, verzoeken wij u het online retourformulier in te vullen (klik hier).

     ***Let op de retourtermijn is 30 dagen***

Deze termijn gaat in op de dag dat je je bestelling hebt ontvangen. Nadat deze tijd is verstreken, worden retouraanvragen niet geaccepteerd.
 

Ontvangstcontrole

Controleer direct na ontvangst of uw bestelling onbeschadigd en compleet volgens de factuur geleverd is. Iets beschadigd of incompleet? Neem direct contact met ons op via het e-mailadres info@sophiesiero.com . 
Ingeval van een beschadigde levering zullen we waarschijnlijk een claim indienen bij de transportfirma. Als we direct een foto kunnen ontvangen van het beschadigde artikel kan dit de procedure versnellen.

 

Ik wil iets retourneren, wat moet ik doen?

 

Toch niet tevreden over je bestelling? Jammer, maar geen enkel probleem uiteraard. Klik op onderstaande link om het retourformulier in te vullen. Dan zijn we ook op de hoogte dat er iets retour komt.

Na het invullen krijgt u binnen 24 uur op werkdagen een e-mail met de retourinstructies.

Hoe kan ik ruilen?

Omruilen is niet mogelijk. U kunt het gewenste artikel bestellen via de website en het ongewenste artikelen retourneren.

Mag ik mijn bestelling ten alle tijden retour sturen?

 

Er zijn enkele retourvoorwaarden van toepassing:

- Binnen 30 dagen na levering dient er geretourneerd te zijn of dient de retour aangemeld te zijn

- Zorg ervoor dat het product compleet, onbeschadigd en, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele onbeschreven verpakking zit. Indien dit niet het geval is, kunnen wij een waardevermindering bij u in rekening brengen

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

 

Dit is niet mogelijk.

Kan ik mijn bestelling laten ophalen?

Neen, laten ophalen is niet mogelijk. Voor de retouren maken we gebruik van het netwerk van de DPD Parcelshops. Je ontvangt van ons een voorgefrankeerd retourlabel zodat het pakket kosteloos retour kan.

Hoe werkt de terugbetaling?

Nadat wij uw retour hebben ontvangen wordt deze gecontroleerd. Als uw retourzending aan de retourvoorwaarden voldoet, krijgt u uw volledig aankoopbedrag terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke bestelling heeft geplaatst. Voor de terugbetaling worden er uiteraard geen kosten gerekend.

  • Heeft u met creditcard betaald? Het aankoopbedrag staat binnen 2-3 weken terug op uw rekening.

  • Heeft u met iDEAL of Bancontact betaald? Het aankoopbedrag staat binnen uiterlijk 5 werkdagen op uw rekening.

  • Heeft u met Paypal betaald? De terugbetaling mag u doorgaans binnen een werkdag verwachten.

Let op: Heeft u maar een gedeelte van de bestelling geretourneerd? Dan worden de verzendkosten niet terugbetaald.
Indien u meerdere artikelen heeft besteld, een deel retourneert, en onder een uiteindelijke orderwaarde van €50 komt, kunnen er verzendkosten aangerekend worden bij de gedeeltelijke terugbetaling.

bottom of page